Continuem amb les classes

COMUNICAT

Estimats pares, mares i alumnes,

volem comunicar-vos que de moment la Conselleria d’Educació no ens ha indicat de moment que puga haver algun canvi pel que fa a la continuïtat de les classes de tots els nivells educatius, ensenyaments artístics, etc. D’aquesta forma, i per a la vostra informació, es mantenen les classes presencials a la nostra escola de música seguint el calendari escolar marcat i continuant amb les mesures establertes fins ara en el nostre protocol d’actuació. Per tant, a partir de demà les classes continuaran amb normalitat. Si hi haguera algun canvi o notificació important vos ho farem saber immediatament. 

Atentament,

Agrupació Musical de Pego

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s