COMENÇA LA MATRÍCULA 2021-2022!

Atenció! Enguany NO es farà la matrícula telemàticament com aquest curs, serà com altres anys, entregant PRESENCIALMENT l’imprés de sol·lictiud a la nostra Escola a partir de hui i fins al 23 de Juny (de 17:00 a 20:00 h.).

El nostre alumnat actual rebrà un imprés i les instruccions de matrícula, però també es pot descarregar ja des de la nostra pàgina web. Teniu tota la informació necessària en aquesta pàgina: calendari de matrícula, places ofertades d’instrument per al pròxim curs, instruccions i imprés per a descarregar i dur a l’escola, etc.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s