Atenció: SUSPENSIÓ DE LES CLASSES PRESENCIALS PER ALS DIES 21 i 22 DE DESEMBRE. CLASSES TELEMÀTIQUES.

Pego a 19 de desembre de 2020.

Estimats alumnes, mares, pares i familiars,

com tots sabeu, en els últims dies ha hagut un repunt en els casos de COVID-19 a la nostra comarca i en concret també al poble de Pego. Per això l’Agrupació Musical de Pego creu convenient augmentar les mesures de seguretat i prevenció i al mateix temps que ha cancel·lat altres actes previstos creu convenient també suspendre les classes presencials previstes per al pròxim dilluns 21 i dimarts 22 de desembre. L’Escola de Música per tant romandrà tancada al públic en aquests dos dies. No obstant això, les classes previstes en el nostre horari per als dies indicats es realitzaran de forma telemàtica de la millor forma possible. El professorat es posarà en contacte amb tots els alumnes/pares el mes aviat possible i abans de les classes per indicar-vos tots els detalls i com realitzarà la classe telemàtica en cada cas. Recordeu, aquesta mesura afecta sols a l’alumnat que tenia prevista alguna classe durant els dos dies indicats.

Per als membres de la Banda Jove que tenien previst un assaig i gravació de l’audició el pròxim 29 de desembre DE MOMENT QUEDA APLAÇAT també a l’espera de com es desenvolupe la situació durant els pròxims dies. S’informarà pel grup de pares/mares abans d’aquest dia.

Sobre els butlletins de notes que encara no s’han pogut entregar. Els professorat vos informarà personalment dels resultats i després de Nadal ja vos repartirà el butlletí de notes habitual.

Disculpeu les molèsties i esperem que entengueu els motius pels quals pretenem minimitzar el possible risc innecessari a tant sols dos dies de les vacances de Nadal. Esperem que la situació millore i puguem reprendre les classes amb normalitat a partir del dia 7 de gener.

Atentament,

Escola de Música de l’Agrupació Musical de Pego

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s